Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebraden lamsmedaillons recept
Gebraden lamsmedaillons recept

Gebraden lamsmedaillons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het lamsvlees op smaak met zout, peper, een scheutje olijfolie en tijmblaadjes en braad het vervolgens aan in een koekenpan in een scheutje hete olie. Keer het vlees aan alle kanten zonder erin te prikken. Braad het 8 minuten of iets meer naar smaak (als u het minder rosŤ wenst), haal het van het vuur en houd het warm. Laat de koekenpan op het vuur staan als het vlees klaar is en voeg de sla, de gesnipperde sjalotten en de gehalveerde tomaatjes toe. Bak de groenten enkele minuten op hoog vuur en doe er dan zout en peper bij. Leg dit alles op een schaal, verdeel het in gelijke stukken gesneden lamsvlees erop en dien op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebraden lamsmedaillons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven