Gebraden varkensribstuk met paddenstoelen

Ingrediënten

+ -
print

Voor het kruidenmengsel:

Voor de paddenstoelen 'stoofpot':

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd uit het vlees de botuiteinden netjes bijgesneden en schoongekrabd.
    Maak de knoflook schoon en snijd deze fijn.
    Maak de pepers schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
    Pluk de van de steel en snijd deze heel fijn.
    Verwarm de oven voor op 220°C.
    Wrijf het vetlaagje in met .
    Braad het ribstuk 40 minuten in de oven.
  2. Meng intussen alle ingrediënten voor het kruidenmengsel.
    Neem het ribstuk uit de oven en wrijf het hiermee in.
    Zet het nogmaals 40 minuten in de oven.
    Maak intussen voor de stoofpot de paddenstoelen goed schoon.
    Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en kort hierin.
  3. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak ze 5 minuten.
    Schenk de en azijn erbij en laat het mengsel nog enkele minuten pruttelen.
    Breng het vlak voor het serveren op smaak met de en wat en .
    Schep er ten slotte de kervel door.
    Leg het ribstuk op een schaal en schep de paddenstoelen eromheen.
  4. Snijd het vlees aan en serveer het op voorverwarmde borden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
21 kcal
1%84 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebraden varkensribstuk met paddenstoelen