Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde kalkoenfilets recept
Gegratineerde kalkoenfilets recept

Gegratineerde kalkoenfilets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de tomaten schoon. Snijd de tomaten en de mozzarella elk in 6-8 plakken. Verbrokkel de feta in grove stukken. Snijd de olijven in ringetjes en meng ze met de feta. Snijd de kalkoen in 12-16 medaillons. Bak het vlees aan iedere zijde 2 tot 3 minuten in hete olie. Breng op smaak met zout en peper. Leg op 6-8 medaillons een plak mozzarella en een plak tomaat. Verdeel het feta-olijvenmengsel over de overige medaillons. Bak de medaillons ca 5 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden C. Garneer de tomaten-mozzarella medaillons met pesto en de feta-olijven medaillons met oregano.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegratineerde kalkoenfilets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven