Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde varkensfilets met perziken recept
Gegratineerde varkensfilets met perziken recept

Gegratineerde varkensfilets met perziken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dompel de perziken kort in kokend water, laat ze schrikken onder koud water en trek de schil eraf. Snijd de vruchten doormidden en verwijder de pit. Was de tijm, leg een takje opzij voor garnering en pluk de blaadjes van de overige takjes. Pel en snipper de ui. Verhit de boter in de pan. Fruit de ui en de rijst. Voeg ruim 400 milliliter water en zout toe. Breng het geheel aan de kook en laat met het deksel op de pan op laag vuur ca. 20 minuten koken. Dep de filets droog, snijd ze in 8 stukken en druk ze wat platter. Rooster de amandelen in een oven vaste pan. Neem uit de pan en verhit de olie erin. Bak het vlees aan elke zijde 2.5 minuten aan. Breng op smaak met zout en peper Bestrijk de filets met de chutney en bestrooi ze met tijm. Schuif telkens 2 stukken tegen elkaar en bedek ze met 1 perzikhelft en een plak kaas. Gratineer de filets 5.5 minuten in een voorverwarmde oven. Spatel de amandelen door de rijst. Dien het gerecht op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde varkensfilets met perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven