Varkensfilets in zachte mosterdsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Maak een mengsel van de , de , het , en .
Wrijf dit mengsel in het gehele stuk en laat het vlees zo even staan.
Laat de in een diepe braadpan bruin worden en schroei het vlees hierin rondom aan.
Verlaag de warmte bron en laat het geheel gaar worden.
Met een kernthermometer 65 °C meten dan is het vlees roze gaar.
Giet het meeste van de uit de pan.
Voeg de in de pan en roer het aanbaksel van de bodem los.
Voeg de erbij, roer goed terwijl de massa pruttelt en giet er een beetje bij.
Snij de filet in 8 plakken en leg die dakpansgewijs op een voorverwarmde schaal.
Giet wat van de saus over het vlees en geef de rest er apart bij.
Serveer hier aardappelpuree en verse groente bij.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gegratineerde varkensfilets met perziken445m
-
Recept
Varkenshaasje met zachte kruiden445m
-
Recept
Breydelhammetje met mosterdsaus, frietjes en groentengarnituur420m
-
Recept
Karbonade met room-mosterdsaus420m
-
Recept
Kalfshaas verpakt in deeglaagje met mosterdsaus41u
-
Recept
Gevulde rosbief met mosterdsaus en aardappelwafeltjes41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 511 kcal | 25% | 2044 kcal |
Vetten | 40 g. | 58% | 160 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |