Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen recept
Gegrilde biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen recept

Gegrilde biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stap 1: Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de biefstukjes in met 1 eetlepel olie en 1 eetlepel chilisaus. Laat ze 5 minuten liggen. Stap 2: Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Rasp de groene schil van de limoen dun af en pers de vrucht uit. Meng de tomaat met 3 eetlepels chilisaus, de limoenrasp, de koriander, en 1-2 eetlepels limoensap tot een salsa. Voeg zout en (versgemalen) peper naar smaak toe. Kook de sperziebonen in 7.5 minuten gaar. Stap 3: Grill de biefstukjes in een hete grillpan en 5 minuten mooi bruin van buiten en rosť van binnen. Keer ze halverwege. Leg de biefstukjes op warme borden en schep de salsa ernaast. Leg de sperziebonen erbij en serveer met de rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven