Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde gevulde varkenshaas recept
Gegrilde gevulde varkenshaas recept

Gegrilde gevulde varkenshaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de varkenshaas aan de smalle kant in de lengte, op 1 2 cm na, doormidden en klap hem open (vergelijk met kipfilet).
Smeer op n van beide helften een flinke laag Boursin.
Verspreid hierover wat lente-ui in ringetjes.
Bedek de vulling volledig met ananasschijven en maal wat verse zwarte peper over de vulling.
Klap de varkenshaas dicht en omwikkel hem volledig met bacon.
Grill de varkenshaas in 8 10 minuten gaar met tussentijds twee maal omkeren en een kwartslag draaien.
De bacon heeft dan een stevig jasje gevormd om de gevulde varkenshaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde gevulde varkenshaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gegrilde gevulde varkenshaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Annete, Als je gril 200 C is en een varkenshaar van een cm of 4 dik gril je de haas in 10 minuten op kern temperatuur van 60 C dit is een goede temperatuur voor een varkenshaasje is de varkensha... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 7 maart 2012 5 uit 5 sterren
  • Sorry, maar ik begrijp iets niet. In 8 tot 10 minuten heb je toch geen varkenshaasje gaar?
    Annette gaf dit recept op 5 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven