Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde kalfsoesters met rucola en parmezaanse kaas recept
Gegrilde kalfsoesters met rucola en parmezaanse kaas recept

Gegrilde kalfsoesters met rucola en parmezaanse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem de kalfsoesters een half uur voor de bereiding uit de koelkast. Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de kalfsoesters rondom met de helft van de olijfolie en grill ze, om en om, mooi bruin en nog rosť van binnen. Neem de kalfsoesters van de grill, bestrooi ze met zout en peper en houd ze warm. Grill de schijven ui en tomaat en bestrooi ze met zout en peper. Vermeng de rucola met de parmezaanse kaas, balsamicoazijn en de resterende olijfolie. Leg een kalfsoester op een warm bord, schep er het slamengsel op en achtereenvolgens een tweede kalfsoester en schijven gegrilde ui en tomaat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde kalfsoesters met rucola en parmezaanse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven