Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde karbonade met peterselie aardappelsalade recept
Gegrilde karbonade met peterselie aardappelsalade recept

Gegrilde karbonade met peterselie aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappeltjes doormidden. Kook ze in een pan met ruim water en zout in 9 minuten gaar. Meng intussen in een schaal de rode ui met de azijn en laat dit alles 5 minuten staan. Giet de aardappeltjes af en meng ze met de ui, de bleekselderij, de kappertjes, de peterselie en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Verhit de grillpan tot deze zeer heet is. Bestrijk de karbonades met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de karbonades ca. 4 minuten per kant tot ze gaar zijn.
Serveer met de aardappelsalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde karbonade met peterselie aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven