Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakt met havermout en marmite recept
Gehakt met havermout en marmite recept

Gehakt met havermout en marmite


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het ei, de havermout en de paneermeel. Doe de wokolie in de pan. Braad het gehakt rondom goed bruin, een mooi korstje er aan. Haal het gehakt uit de pan en leg op de bord. Snipper de ui en doe die in de pan. Snijd de bosui en doe die er ook bij. Snijd de tomaten er bij en laat een paar minuutjes licht bakken. Doe de marmite er bij en roer even door. Nu het gehakt er op leggen en het geheel een half uurtje laten sudderen op de lage stand van het gas. Dan heb je een mooi sausje. Wel regelmatig het gehakt keren. Lekker met rode kool en aardappels of rijst. Je kunt dit ook heel goed op een broodje eten, vooral een warm pistoletje. Smakelijk eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehakt met havermout en marmite recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven