Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakt pizza recept
Gehakt pizza recept

Gehakt pizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het gehakt mengen met het ei, pesto, geperste knoflook, zout en peper. Het gehaktmengsel dun uitdrukken op de bodem van de schaal. Een opstaand randje maken van 2 cm. De tomatenpuree los roeren met zo weinig mogelijk water (1 eetlepel)en over de gehaktbodem uitstrijken. De champignons in dunne plakjes snijden en op het gehakt schikken, daarop de mozzarella in plakjes en bestrooien met de oregano. De schaal on afgedekt 1 2 minuten op driekwart vermogen verwarmen. Het vet afgieten en de plakjes kaas erop leggen. Nog circa 2 minuten verwarmen tot de kaas gesmolten is. 2 minuten laten na garen in de magnetron met het deksel er op. Eens iets anders!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehakt pizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven