Allergie informatie: Gehaktbal Caprese
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram half om half gehakt
- 50 gram broodkruim
- 100 milliliter melk
- 2 eieren
- 0,5 eetlepel tomatenpuree
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 3 eetlepels groene pesto
- 1 bol buffelmozzarella in kwarten
- 50 gram paneermeel
- 25 gram bakboter
- 200 milliliter rundvleesbouillon
Meer Recepten
- Gehaktbal kruidenboter
Met rundergehakt, paneermeel en ui uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - harwoon - Tosti caprese
Met mozzarella, pitabroodjes en tomaten uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sandwiches - bettyvandijk - Salade caprese
Met mozzarella, pruimtomaten en basilicum uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Gehaktbal met abrikozensaus
Met gehaktballen, aardappels en abrikozenjam uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gehaktbal met ui
Met rundergehakt, paneermeel en ui uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktbal caprese
- Allergieen informatie