Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbal Caprese recept
Gehaktbal Caprese recept

Gehaktbal Caprese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week het broodkruim in de melk. Knijp het brood uit en kneed dit samen met eieren door het gehakt. Breng het vlees op smaak met zout en peper en de Italiaanse kruiden.
Meng er vervolgens de tomatenpuree en de pesto doorheen.
Vorm van het gehakt 4 ballen en druk in elke bal een kwart mozzarella.
Rol ze daarna voorzichtig door het paneermeel. Zorg dat de ballen geheel bedekt zijn.
Verhit de boter in een braadpan en bak de gehaktballen rondom in 5- 10 minuten op middelhoog vuur bruin. Voeg de bouillon toe en doe het deksel op de pan. Laat het geheel 35 minuten garen en draai de ballen regelmatig om.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbal caprese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven