Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbal curry recept
Gehaktbal curry recept

Gehaktbal curry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de knoflook fijn.
Snijd de ui, tomaat en gemberwortel fijn.
Knip de kardemompeulen open en gebruik de binnenste zaadjes.
Meng het gehakt met de griesmeel, het ei, de helft van de gember en de helft van de knoflook. Gebruik peper en zout naar smaak en vorm er 20 balletjes van.
Bak, voor de saus, de uien een kwartier op laag vuur.
Voeg de kardemom, de chilipoeder, de rest van de knoflook en de overgebleven gember toe en roerbak nog 2 minuten.
Pureer de tomaten met de kokosmelk, doe dit bij de uien en laat het 10 minuten koken.
Doe nu de gehaktballetjes erbij en kook nog een kwartier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbal curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven