Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbal met gratin van witlof en aardappelen recept
Gehaktbal met gratin van witlof en aardappelen recept

Gehaktbal met gratin van witlof en aardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180C. Leg de aardappelplakjes in een ovenschaal. Snijd de witlof over de lengte doormidden en leg ze op de aardappelplakjes in de ovenschaal. Meng 1 kuipje Boursin Cuisine met de melk en giet dit over de aardappelen en witlof. Bestrooi vervolgens met de geraspte kaas en wat paneermeel. Bak de aardappelen en witlof in 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Kneed intussen het gehakt met de eieren, kuipje Boursin Cuisine, fijngesneden sjalotje, nootmuskaat en wat paneermeel door elkaar. Verdeel het gehakt in 4 porties en maak er mooie ballen van. Verwarm de boter in een braadpan en bak de gehaktballen aan de buitenkant bruin. Zet het vuur wat zachter, voeg wat water toe en laat de ballen langzaam gaar worden in ca. 20 minuten. Serveer de gehaktbal met de gratin van aardappelen en witlof.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbal met gratin van witlof en aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven