Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbal met kaas en mosterd recept
Gehaktbal met kaas en mosterd recept

Gehaktbal met kaas en mosterd


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe het gehakt in een kom en voeg 2 eetlepels paneermeel, het ei, de mosterd en de kaas toe. Voeg zout en peper naar smaak toe Kneed goed door. Verdeel het gehakt in 4 porties en vorm met vochtige handen 4 ballen. Rol deze door het overgebleven paneermeel. Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur in 4 minuten rondom bruin. Laat de ballen op laag vuur in 20 minuten gaar worden. Keer regelmatig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbal met kaas en mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven