Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballen met fijne kruiden en ui recept
Gehaktballen met fijne kruiden en ui recept

Gehaktballen met fijne kruiden en ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de korsten van het brood en pluk het zeer fijn.
Maak de ui schoon en snipper deze heel fijn.
Hak de bladpeterselie zeer fijn.
Neem 2 eetlepels olie en fruit de uisnippers aan tot deze glazig zien neem de uien uit de pan.
Week het brood in de melk.
Meng het gehakt met alle andere ingrediėnten.
Kneed het geheel tot een homogene massa.
Maak hiervan ballen met een diameter van 4 cm.
Verhit de boter en olie in een braadpan tot deze licht bruin wordt.
Braad de ballen rond om aan tot deze licht bruin zijn.
Neem de ballen uit de pan en leg deze in een braadslee op een rooster.
Zet het geheel in de oven bij een temperatuur van 80°C.
Laat de ballen in de oven tot de kerntemperatuur 72°C is.
Haal de ballen uit de oven en klaar om te eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballen met fijne kruiden en ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven