Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballen met jus recept
Gehaktballen met jus recept

Gehaktballen met jus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe in een grote bak het gehakt en doe daar peper en zout,eitje,beschuit verkruimeld,zakje uiensoep en mix dit goed door elkaar.
Maak er met natte handen grote of kleine gehaktballen van.
Pak een braadpan en doe er een flink stuk of scheut croma in en bak de ballen lekker bruin.
Doe ondertussen het zakje met jus aanmaken met kokend water en roer dit goed los in een hoge kom,en doe dit bij de ballen .
Laat dit lekker sudderen op laag vuur voor ong 45 tot 60 minuten!!

Serveersuggesties

lekker met aardappelen en groente !!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballen met jus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven