Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballen met ui, paprika en knoflook recept
Gehaktballen met ui, paprika en knoflook recept

Gehaktballen met ui, paprika en knoflook


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze zeer fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten van de paprika en hak deze zeer fijn.
Meng het gehakt met de ui, knoflook, ei en paprika en schep dit door tot een homogene massa.
Voeg alle kruiden en paneermeel toe en schep het geheel nogmaals goed door.
Zet het geheel een uurtje weg op kamertemperatuur.
Schep het geheel nogmaals goed door.
Maak van het mengsel ballen die ongeveer even groot zijn.
Druk de ballen een keer tot een dikke ronde schijf.
Bak de gehaktschijven aan beide kanten goed aan tot deze lichtbruin zijn.
Blus het geheel af met de bouillon en zachtjes laten koken tot de ballen gaar zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballen met ui, paprika en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven