Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballen van vroeger recept
Gehaktballen van vroeger recept

Gehaktballen van vroeger


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het gehakt in een kom, voeg de ui, de peterselie, 1 eetlepel mosterd, zout en peper naar smaak en de nootmuskaat toe. Verkruimel de beschuiten zeer fijn boven het gehakt.
Vorm 4 gehaktballen van dit mengsel.
Laat de boter op hoog vuur smelten in een braadpan, braad hierin de gehaktballen rondom bruin aan. Voeg dan een half kopje heet water toe, een scheutje ketjap, ketchup en 1 eetlepel mosterd en roer het geheel even door. Doe het deksel schuin op de pan en zet het vuur lager en laat de ballen in ca. 25 minuten gaar sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballen van vroeger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gehaktballen van vroeger heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Vroeger werd er in Nederland geen ketjap gebruikt, omdat het er tot eind jaren 60 niet was en daarna niet, omdat het te prijzig was. Dan vind ik het vreemd, dat het in gehaktballen van vroeger werd ... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 19 november 2014 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven