Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood met tomaat, kaas, en ui recept
Gehaktbrood met tomaat, kaas, en ui recept

Gehaktbrood met tomaat, kaas, en ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op ca. 200 graden celsius.
Doe het gehakt met de eieren, kruiden, knoflook, ui en geraspte kaas
in een grote kom en meng alles goed door elkaar.
Voeg als laatste het paneermeel toe en meng tot het een homogene massa
is (dus 1 geheel is).
Maak van de gehaktmassa een grote "gehaktbal" en leg deze in een grote ovenschaal. Vorm de bal tot een ovale vorm.
Leg de stukken tomaat, paprika en stukken ui en knoflook om het
gehakt heen en besprenkel gehakt en groenten met olijfolie.
Verdeel de rest van de geraspte kaas over het gehakt.
Zet het gehaktbrood ca. 55 minuten in de oven en controleer eventueel met een oventhermometer of het gehakt gaar is tegen de tijd dat de baktijd verstreken is.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Bijzondere variant op meatloaf/gehaktbrood. Lekker met zigeunersaus, tomatensaus of goulashachtige saus. Ook erg lekker in combinatie met een frisse salade, komkommer, erwtjes, enz.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood met tomaat, kaas, en ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven