Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerd gebraad recept
Gemarineerd gebraad recept

Gemarineerd gebraad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het gebraad in met zout en peper en leg in een schaal.
Snipper de ui fijn en doe bij het vlees.
Voeg kruiden bij de wijn en de olie en laat 24 uur staan.
Af en toe draaien.
Droog het vlees zorgvuldig af en braad in de oven.
Voeg 1/4 liter water bij de marinade en laat een kwartiertje koken.
Neem het vlees uit de oven als het klaar is.
Doe de bloem bij de vetstof en roer om.
Doe er door een zeef de marinade bij.
Terug op het vuur en de saus opkoken tot ze gebonden is.
Snijd het gebraad en giet er de saus over.

Serveersuggesties

Lekker bij kroketten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerd gebraad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven