Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde entrecote met sherry recept
Gemarineerde entrecote met sherry recept

Gemarineerde entrecote met sherry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de sojasaus met sherry en suiker tot een marinade en pers de knoflook er boven uit. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Leg de entrecotes in de marinade en laat ze afgedekt 1 uur in de ijskast marineren. Keer het vlees regelmatig om. Verwarm de grill en rooster het vlees aan beide kanten in 3 minuten gaar en bruin. Garneer het vlees met de bosuitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde entrecote met sherry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven