Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde entrecÚtes met rode wijnsaus recept
Gemarineerde entrecÚtes met rode wijnsaus recept

Gemarineerde entrecÚtes met rode wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de entrecÚtes 1 uur in de wijn met het laurierblaadje, de tijm en het door midden gesneden sjalotje. Bereid de maggi rode wijnsaus, maar gebruik iets minder water dan staat aangegeven. Dep het vlees droog en bestrooi het met peper en zout en bak met wat marinade. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Bak in de achtergebleven boter de champignons snel gaar. Serveer het op een mooie schaal, verdeel de saus over het vlees en garneer het met de champignon en de peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde entrecÚtes met rode wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven