Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde kalfsmedaillons recept
Gemarineerde kalfsmedaillons recept

Gemarineerde kalfsmedaillons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de medaillons samen met de peperkorrels en de brandy in een schaal, dek die af en laat de marinade in de koelkast intrekken. (De gemarineerde medaillons kun je een paar uur tot een nacht in de koelkast laten intrekken). Maak de sperziebonen schoon en kook ze in wat water met zout beetgaar. Maak ze naar smaak af met kruiden en nootmuskaat. Houd ze warm. Laat de medaillons uitlekken (marinade niet weggooien) en braad of grill ze tot ze goed zijn. Houd ze warm. Vermeng het ma´szetmeel met het water, doe dit bij de marinade en breng alles snel aan de kook. Doe het vuur laag en roer dan de kookroom erdoor. Zachtjes laten koken tot de saus wat dikker is geworden. Verdeel de sperziebonen in het midden van 2 borden en leg hierop de medaillons schuin op elkaar. Schenk de saus erover en indien gewenst nog wat peper erover malen.

Serveersuggesties

De tijd nodig voor de marinade is hierbij niet meegerekend.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde kalfsmedaillons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven