Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde runderlapjes recept
Gemarineerde runderlapjes recept

Gemarineerde runderlapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je doet eerst olie, ketjap, azijn, tomatenketchup bij elkaar in een bak. Doe daar de rest van de kruiden door, goed doorroeren. Je legt de runderlappen erin, even er voor zorgen dat beide zijde door de marinade zijn geweest. Zorg ervoor dat de bak groot genoeg is om de drie runderlappen naast elkaar erin te laten liggen. Je snijdt de ui in stukken en legt willekeurig de stukken op het vlees neer. Dek schaal af en zet een dag van te voren op een avond van te voren het vlees in de koelkast, af en toe het vlees voorzichtig omdraaien. De volgende dag bereid je de runderlappen. Maak ongeveer 100 gram boter goed heet in de pan, haal vlees uit dde marinade en laat het aan beide zijde goed bruin bakken, doe het uitje erbij en laat ook even meebakken. Doe 2 koppen water in de bak met marinade, roer even goed door en doe dit bij het vlees. Breng het geheel aan de kook en draai gas laag. Deksel schuin op de pan en laat de lapjes 2,5 3 uur staan op laag vuur.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde runderlapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven