Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde varkensvlees met taugè recept
Gemarineerde varkensvlees met taugè recept

Gemarineerde varkensvlees met taugè


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng de ketjap in een schaal met de sherry, djahè, suiker en wat zout. Voeg de reepjes vlees toe en schap alles goed dooreen en laat het geheel op en koele plek ca. 1 uur staan. Verhit de olie en bak hierin het vlees onder voordurend omscheppen 3 min. Voeg de taugè, selderie en de marinade toe en bak onder vordurend omscheppen alles 3 min. Serveren met rijst of bami.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde varkensvlees met taugè recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven