Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gents stoofvlees recept
Gents stoofvlees recept

Gents stoofvlees


Ingrediënten


118

Bereidingswijze


Verhit de boter tot hazelnootkleur.
Schroei het vlees rondom dicht en kruid met peper en zout.
Strooi er wat bloem overheen en laat de bloem het braadvocht opnemen. Doe het vlees over in een braadpan.
Snijd de ui grof en fruit aan in dezelfde pan als het vlees in verse boter. Laat goudbruin stoven en blus af met de beide flesjes bier. Doe de uien en het bier bij het vlees en voeg de kruiden toe. Besmeer het brood met de mosterd en leg die op het vlees.
Doe het deksel op de panen laat minstens 2 uur rustig sudderen onder gesloten deksel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gents stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gents stoofvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Maar wat moet ik nou precies met die kriek?
    Frans gaf dit recept op 9 december 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven