Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroerbakt lamsvlees met munt en sjanghai-noedels recept
Geroerbakt lamsvlees met munt en sjanghai-noedels recept

Geroerbakt lamsvlees met munt en sjanghai-noedels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de noedels in 4.5 minuten in een grote pan met kokend water. laat ze uitlekken en spoel af met koud water. Roer dan de sesamolie er door. Verhit nu de pindaolie in een wok op een hoog vuur, doe de lamsvlees erin en bak dat in porties in 1.5 minuten net bruin. Doe al het vlees in de wok en voeg dan de knoflook en peper toe. Bak dit 30 seconden en voeg dan de oestersaus toe samen met de palmsuiker, vissaus, limoensap en de noedels. Bak dit nog 2.5 minuten of totdat de noedels lekker warm zijn, roer als laatste de munt erdoor en serveer dit met de partjes limoenschijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroerbakt lamsvlees met munt en sjanghai-noedels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven