Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Geroerbakte biefreepjes met peultjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
Schil de gember en snijd fijn.
Schep de biefstuk om met de gember en de knoflook.
Verhit de roerbakolie in een wok en roerbak het biefstukmengsel op hoog vuur 2 minuten. Voeg peper en zout toe. Neem uit de wok.
Verhit nog 2 eetlepels roerbakolie en roerbak de peultjes 4 minuten.
Voeg het limoensap, de biefreepjes en 2 eetlepels oestersaus toe en schep om. Serveer met pandanrijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroerbakte biefreepjes met peultjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven