Allergie informatie: Geroosterd varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- één stuk varkenssucade à 500 gram (ik moest `t enkele dagen tevoren bij de slager bestellen, maar kreeg dan ook een prima uitgebeend stuk, voor weinig geld bovendien)
- 6 tenen knoflook
- 2 deciliter ketjap manis *
- 1 eetlepel sambal brandal
- 1 eetlepel vijfkruidenpoeder
- 1 eetlepel serehpasta
- 0,5 eetlepel gemberpoeder
- zout
Meer Recepten
- Aardappelen (geroosterd)
Met aardappelen, rode ui en knoflook uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Geroosterd varkensvlees
- Allergieen informatie