Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde gemarineerde rollade recept
Geroosterde gemarineerde rollade recept

Geroosterde gemarineerde rollade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk het vlees met een mengsel van olie, ketjap en geperste knoflook. Laat de rollade hierin 30 minuten marineren. Verwarm de oven op 170C voor. Verwarm de bouillon, giet deze in de braadslee en zet deze in de oven. Leg de rollade op een rooster boven de braadslee met de bouillon in de oven. Voeg hierbij de marinadevocht toe aan de bouillon en leg de knolselderij en de bleekselderij erin. Was de aardappelen en prik hier en daar door de schil. Verpak ze in de aluminiumfolie en leg ze de laatste 50 minuten in de oven naast de rollade. Bestrijk de laatste 15 minuten met honing. Snij het vlees in mooie plakken. Serveer de gepofte aardappelen erbij. Schep de groenten uit de bouillon en leg ze erbij.

Serveersuggesties

Snijd de bovenkant van een hele knol knoflook en laat deze naast het vlees met de aardappelen 1 uur poffen. Serveer de gepofte knoflook bij het vlees. Laat het braadvocht en de bouillon inkoken. Voeg er iets zout aan toe en of peper of zeer fijn gehakte peterselie en voeg het als saus er bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroosterde gemarineerde rollade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven