Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gestoofd varkensvlees met bleekselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het varkensvlees in een schaal vermengen met de knoflook, suiker, peper, chilipeper en 1 eetlepel vissaus en 1 uur laten marineren. Ondertussen twee á drie keer omscheppen.
De olie in een grote pan verhitten. Het vlees er op een middelhoog vuur ongeveer 15 minuten in bakken tot al het vocht is verdampt en het vlees mooi bruin is.
Het kokoswater en de rest van de vissaus erbij gieten, het deksel op de pan leggen en 30 minuten op een laag vuur zachtjes doorkoken.
De bleekselderij toevoegen en er goed doorheen roeren. Ongeveer 30 minuten zachtjes doorkoken tot de bleekselderij en het vlees gaar zijn. Regelmatig roeren.
Direct serveren.

Serveersuggesties

Lekker met witte rijst en een tomatensalade met bosuitjes of in ringen gesneden sjalotten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofd varkensvlees met bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven