Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
gevuld stokbrood recept
gevuld stokbrood recept

gevuld stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stokbrood uithollen. Gehakt kruiden en rullen in koekenpan zonder boter. Uien fijnsnijden en glazig bakken. Champignons in plakjes snijden en even meebakken. Alles mengen samen met één of twee theelepels sambal oelek (afhankelijk van je smaak) en een flinke scheut ketjap. Stokbrood vullen met gehaktmengsel en afdekken met reepjes kaas. In oven afbakken ongeveer 10 minuten (zie verpakking stokbroodjes)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven