Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde kalfsoesters met pruimen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de pruimen 1/2 dag weken in de sherry. Vul de kalfsoesters met de pruimen en zet ze vast met een prikker. Bak ze gaar in de boter, neem ze uit het braadvocht en leg ze in een vuurvaste schaal. Zet deze in een warme oven en houd zo het vlees warm. Haal de pan met het braadvocht van het vuur en voeg de room en tomatenpuree toe. Zet de pan terug op laag vuur en strooi een deel van de geraspte kaas erbij zodat de saus bindt. Voeg de dragon toe. Haal de schaal uit de oven en schenk de saus over het vlees. Garneer met geraspte kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde kalfsoesters met pruimen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven