Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde pepers en tomaten recept
Gevulde pepers en tomaten recept

Gevulde pepers en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van de pepers de kapjes verwijderen (bewaren) en de zaadjes eruit. Van de tomaat aan de zijkant een kapje lossnijden, zodat het wel vast blijft zitten. Tomaat uithollen en vulling bewaren. Vulling pureren. Ui en knoflook fijn snijden Gehakt mengen met rijst, zout, peper, ui, knoflook, olie en saca kruiden. Pepers en tomaten vullen met gehakt mengsel. Kapjes er op doen. In pan leggen. Pan 1/3 vullen met heet water. Bord erop leggen om drijven tegen te gaan. Zout en tomaten mengsel erbij. Deksel op de pan en 45 minuten koken. Paar druppels citroensap erbij. Pepers uit pan met schuimspaan en op bord leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde pepers en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven