Gevulde rollade met biersausje

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Braadslee
  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd deze in reepjes.
    Maak de schoon en snijd het wit van de prij zeer fijn.
    Maak de ui schoon en snijd deze zeer fijn.
    Maak de schoon en snijd deze in zeer kleine blokjes.
    Maak de schoon en snipper deze zeer fijn.
    Neem een breed stuk vlees en sla dit goed plat.
    Breng het gehakt op smaak met en en kneed er de , en Italiaanse door.
    Leg het gehakt als een rol in het midden van het vlees.
    Rol het vlees om de gehakt en bind het geheel goed vast.
    Braad de rollade rondom aan in de hete olie.
    Leg het vlees vervolgens in een braadslee, schenk de wijn erover en braad het vlees in de op 190°C voorverwarmde oven in 50-60 minuten gaar (kerntemperatuur 65-70°C).
    Bedruip het vlees regelmatig met het vocht.
    Neem het vlees uit de pan en laat het gewikkeld in aluminiumfolie 15 minuten rusten.
    Verhit 40 gram en fruit de groente met de enkele minuten.
    Voeg het , het en de toe en laat de saus inkoken tot 5 deciliter.
    Zeef de saus, breng hem op smaak met en en klop er vlak voor het serveren, de in klontjes verdeelde koude door.
    Verwijder de folie, het keukengaren en eventueel het rolladenet en snijd de rollade in plakken.
    Serveer de saus bij het vlees.
    Lekker met frieten en gestoofde groente.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bier en flesje bier is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in bier, champignons, flesje bier
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
599 kcal
29%2396 kcal
Vetten
49 g.
71%196 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde rollade met biersausje