Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde schnitzelrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in stukjes en bak deze even aan, laat deze even afkoelen.
Meng de philadelpia met de bieslook en de champignons, peper en zout door elkaar.
Sla of rol met een deelroller de schnitzels plat en smeer een dun laagje van het mengsel op de schnitzel en rol deze op.
Met een sateprikker kun je de rol vastzetten.
Doe de schnitzels in een ovenschaal en schenk er een laagje witte wijn in.
Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven voor ongeveer 42.5 minuten. Doe hier overheen aluminiumfolie tegen het uitdrogen.
Als ze uit de oven komen, kun je de schnitzels in stukjes snijden voor een mooie presentatie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde schnitzelrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven