Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde Varkenshaas recept
Gevulde Varkenshaas recept

Gevulde Varkenshaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak in 1 eetlepel olie het sjalotje en de knoflook, dan de champignons mee bakken totdat al het vocht is verdampt. Roer er dan de creme fraiche door en breng het op smaak met zout en peper en laat het afkoelen. Snijd de dunne uiteinden van de haasjes en snijd de dikke stukken met een scherp mes horizontaal in. Doe de afgesneden stukjes vlees in de keukenmachine en voeg er de afgekoelde champignons aan toe. Maal dit tot een dikke massa, bestrooi de haasjes van binnen met zout en peper en vul ze met de massa. Bind of steek ze dicht. Bak ze in een mengsel van boter en olie om en om bruin, laat ze op half hoog vuurin 20 min. gaar worden. Neem het vlees uit de pan, kook het aanbaksel los met de witte wijn en laat het iets inkoken. Roer vlak voor het opdienen nog wat creme fraiche er door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde varkenshaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven