Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkenshaasjes recept
Gevulde varkenshaasjes recept

Gevulde varkenshaasjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees ▒ 6 uur marineren.
Oven voorverwarmen op 180░C.
Appels in stukjes snijden.
Champignons in stukjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Spekblokjes zonder vetstoffen aanbakken. Haal uit de pan.
Bak de appels, champignons en sjalot in dezelfde pan. Kruid met peper en voeg de honing toe en een beetje port. Laat even opkoken dat de port verdampt is.
Laat alles afkoelen.
Meng de groenten met spek. Voeg de fijn gesneden peterselie en paneermeel toe.
Snijd het varkenshaasje zover mogelijk in zodat je het kunt vullen met de hierboven vermelde mengeling (houd het overschot van de vulling voor te mengen bij de puree).
Bind vast met keukentouw, bak deze even langs alle kanten aan in een beetje boter.
Leg deze in een beboterde vuurvaste schotel en bak ▒ 15 minuten. Het mag rosÚ zijn.
Verwijder het keukentouw en snijd het vlees in mooie gelijke porties.
Voor de saus de marinade opwarmen en half laten inkoken. Zeef deze en zet terug op het vuur. Voeg enkele klontjes boter toe. Serveer warm bij het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde varkenshaasjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven