Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkenslende recept
Gevulde varkenslende recept

Gevulde varkenslende


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de pruimen in kleine stukjes en vermeng het met de appels. Maak een gaatje in het vlees m.b.v. een pollepel of een aanzetstaal, bestrooi het appel/pruimen mengsel met wat zout en peper en vul hiermee de varkenslende (een beetje bewaren voor de saus). Bak het vlees in wat olie met boter goudbruin. Laat het verder garen in de oven of de pan. De calvados in laten koken tot 1/3. De jus toevoegen en vermengen net de roomboter. Appelblokjes als laatst toevoegen als garnituur. Op smaak brengen met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde varkenslende recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven