Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkensschnitzels met pestosaus recept
Gevulde varkensschnitzels met pestosaus recept

Gevulde varkensschnitzels met pestosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de schnitzels op een werkvlak en sla ze platter. Snijd de feta in dunne reepjes. Bestrijk de schnitzels met 1,5 eetlepel pesto en verdeel de feta erover. Rol de schnitzels op en steek ze vast met een prikker. Bestrooi ze met zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de gevulde schnitzels rondom bruin. Voeg 1 deiliter heet water toe en laat ze in 15 minuten gaar pruttelen. Neem de schnitzels uit de pan en houd ze warm. Voeg de creme fraiche met wijn toe aan het bakvet en breng het aan de kook. Voeg al roerend de rest van de pesto toe en serveer de saus bij de schnitzels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde varkensschnitzels met pestosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven