Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes en bestrooi met peper en zout.
Pel en snijd de uien in halve ringen.

Bereiding:
Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
Bedek het vlees met de uien. Bestrooi met de bloem en voeg de bouillon toe.
Doe de azijn, de laurier, de kruidnagels, de peperkorrels en de suiker in de pan.
Laat het geheel 1,5 uur zachtjes pruttelen tot het vlees gaar is.
Verwijder de kruiden en breng op smaak met zout en peper.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven