Ouderwetse Hachee
- Herkomst Belgie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Hachee recepten
- Bereiden
- Kookboek van meeuw405
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- Als het nodig is eerst het vlees in grote stukken snijden, schillen en grof snijden.
- Bereiding:
- in de pan smelten en tegen de tijd dat de belletjes wegtrekken een flinke scheut erbij doen en goed heet laten worden.
- Ondertussen het vlees bestrooien met zout en peper.
- Vlees in de pan doen en ca. 5 minuten goed doorbakken.
- erbij doen met de en nog eens ca. 3 minuten doorbakken.
- erover strooien en goed doorroeren.
- De bouillon en het flesje bier even doorwarmen en voorzichtig bij het vlees gieten.
- De kruidnagel in het laurierblaadje steken en erbij doen.
- Weer even goed doorwarmen en op een sudderplaatje zolang mogelijk laten garen.
Ook lekker om te maken
Variaties op Ouderwetse Hachee
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Ouderwetse Hachee | 2 | Stoofschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon, margarine, olie
- runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon en margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon, margarine, olie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 612 kcal | 30% | 2448 kcal |
Vetten | 42 g. | 60% | 168 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 3% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |