Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gesneden vlees aan in de boter en doe de uien erbij. Laat deze even glazig worden. Dan een scheutje azijn en 4 deciliter bouillon, de laurier en de kruidnagel toevoegen. Laat dit op zacht vuur ongeveer 3 uurtjes stoven.
Verwijder de laurier en kruidnagel en bind de hachee met aangelengde bloem. Breng op smaak met peper en zout en een beetje marjolein.

Serveersuggesties

Je kan er ook een mix voor stoofvlees van Maggi of Knorr bijdoen met wat champignons. Lekker bij rode kool stamppot ,en de andere dag over de friet!!!

Allergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven