Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee met gemarineerde appeltjes recept
Hachee met gemarineerde appeltjes recept

Hachee met gemarineerde appeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de blokjes vlees met zout en peper en bloem. Hussel alles goed doorelkaar, zodat alle kanten bedekt zijn met een laagje bloem. Verwarm de boter in een braadpan en bak het vlees in een paar porties rondom aan. Haal het vlees uit de pan en roer de aanbaksels los van de bodem. Fruit de uirngen met de suiker zachtjes lichtbruin, blus af met de azijn en het bier. Leg het vlees terug in de pan, steek de laurier en de kruidnagel en de jeneverbes ertussen en breng alles zachtjes aan de kook. Laat met het vuur laag en het deksel op de pan de hachee in ca 2,5 uur gaar stoven. Doe de appelstukjes in een schaal en besprenkel ze met het citroenrasp en sap en de calvados, strooi er wat suiker over, schep goed om, dek af met vershoudfolie en zet een uurtje in de koelkast schep vlak voor het serveren de muntblaadjes door de appels en serveer bij de hachee.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee met gemarineerde appeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven