Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee met sjalotjes en gedroogde pruimen recept
Hachee met sjalotjes en gedroogde pruimen recept

Hachee met sjalotjes en gedroogde pruimen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en halveer ze overlangs. Snijd de runderlapjes in stukjes van ca. 3 cm. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Voeg de sjalotjes toe en bak ze ca. 2 minuten mee. Voeg de azijn, het laurierblaadje en 1/4 liter water toe en roer de juspoeder erdoor. Breng het vocht alroerende aan de kook, schep de pruimen erdoor, stoof de hachee, afgedekt op een heel laag vuur in ca. 2,5 uur zachtjes gaar. Lekker met puree en rode kool.

Allergenen Informatie

Voor dit hachee met sjalotjes en gedroogde pruimen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven