Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee van runderlappen met sjalotjes, kruidnagel en creme fraiche recept
Hachee van runderlappen met sjalotjes, kruidnagel en creme fraiche recept

Hachee van runderlappen met sjalotjes, kruidnagel en creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in blokjes. Pel de sjalotjes en snijd ze in ringetjes. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees op hoog vuur rondom bruin. Bestrooi het vlees met zout. Voeg de sjalotjes toe en bak ze 5 minuten mee. Bestrooi het geheel al roerend met bloem en laat de bloem kleuren. Steek de kruidnagels in een laurierbled. Verwarm de bouillon in een pan en schenk hem met de laurierblaadjes, kruidnagels en azijn bij het vlees. Laat het geheel afgedekt in 3 uur gaar stoven. Verwijder de laurier met kruidnagels. Voeg al roerend de creme fraiche toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hachee van runderlappen met sjalotjes, kruidnagel en creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven