Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamburger met een kaasjasje recept
Hamburger met een kaasjasje recept

Hamburger met een kaasjasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de champignons al roerend 5 minuten en neem ze uit de pan,. Wrijf de hamburgers in met de rest van de olijfolie en bak ze in een hete grillpan aan beide kanten bruin en rosť. Leg de hamburgers in een ovenschotel en verdeel de paddestoelen erover. Leg op elke hamburger een plak kaas. Schuif de schotel onder de hete grill tot de kaas gesmolten is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hamburger met een kaasjasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven