Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamburgers met gebakken uitjes en cantharellenroom recept
Hamburgers met gebakken uitjes en cantharellenroom recept

Hamburgers met gebakken uitjes en cantharellenroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de cantharellen schoon. Snijd eventueel grote cantharellen kleiner.
Pel en snipper de ui. Kneed het gehakt, het ei, de gebakken uitjes, het paneermeel en de mosterd doorelkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Maak van het gehaktmengsel 8 hamburgers. Wikkel om elke hamburger een plak spek.
Verhit 1 eetlepel olie. Bak de hamburgers ca. 6 minuten per zijde op middelhoog vuur in.
Verhit 1 eetlepel olie in een pan. Bak er de cantharellen op hoog vuur in. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de ui toe en bak mee.
Blus af met 250 milliliter water en de slagroom. Breng op laag vuur aan de kook en voeg het bouillonblokje toe. Bind de saus met de allesbinder en breng op smaak met zout en peper.
Was de peterselie en snijd hem in reepjes. Roer de peterselie door de saus. Serveer de hamburgers met de saus.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree of stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hamburgers met gebakken uitjes en cantharellenroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven